Lomalla tekemistä

Räätälöityjä kokemuksia lomalle

Tällä sivulla erityisesti loma-ajalle (kesä/talvi) räätälöityjä kokemuksia. Tutustu ja varaa! Myös muut palvelumme normaalisti saatavilla.

Kaikki retket/ ohjelmat järjestetään ohjaajan opastuksella, joten varaathan aikasi ennakkoon.

Kaikki hinnat sisältävät alv. ellei toisin mainita.

Peruutukset tulee tehdä soittamalla (ei tekstiviestillä) viimeistään 2 vuorokautta ennen varatun retken alkua. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan asiakkaalta täysimääräisenä + laskutuslisä 5e.

Huomioittehan, että emme ole vastuussa ratsastuksen tai muun ohjelman esim. rekiajelun aikana sattuneista henkilö- tai esinevahingoista. Suosittelemme henkilökohtaista matka- tai tapaturmavakuutuksen hankkimista.

Maksutavat

- Ennakkomaksu tilille FI56 5455 0720 0724 29

- yleisimmät pankki- ja luottokortit

- Lasku (yritykset ja yhteisöt), laskutuslisä + 5e

-  SmartumPay

Perheen vahvuusretki

Leppoisa yhteinen tutkimusretki koko perheelle: nähkää, kuulkaa ja tuntekaa Syötteenhevospalvelun ratsastustallin hevosrekitie ja sen metsämaisemat sekä pihapiiri. Pysähdellään matkanvarrella yhdessä pohtimaan erilaisia kysymyksiä ja saatte tietoa tallin asukkaista.  Mietitään yhdessä vähän erilaisia itsesäätelyyn ja tunnetaitoihin liittyviä asioita. Voipa olla, että nähdään vilauksia hevosista, poroista, kanoista ja koirista, kun pihan läpi mennään.  Kävelyn päätteeksi voitte paistaa esim. makkarat pihalla olevan nuotion ääressä, varatkaa mukaan omat mieluisat makkarat. Me tarjoamme teille marjamehun. Poikkeustilanteen covid-19 vuoksi, ollaan koko ajan ulkona, joten se kannattaa huomioida, että tarkenee.

Kesto 45min - 1h.  Hinta koko perheeltä 50e (1-4 hlö) tai 70e (5-6hlö). Pidetään toiminnan luonteen vuoksi ryhmä pienenä ja samalla huomioimme voimassa olevat covid-19 ohjeet.

Talvisin Pakkasraja -20, kannattaa soittaa ja varmistaa mikä pakkastilanne on tallin lähistöllä, koska pakkastilanne vaihtelee paljon Syötteen alueella.

shp2

Meidän voimaa toisesta -retki

Pieni leppoisa ja voimaannuttava näe, kuule, tunne minut - aistielämysretki kahdelle. Koe ainutlaatuinen ”pikku mettäreissu” Syötteen maisemissa. Kävellään nuotiopaikalle ja matkanvarrella voitte yhdessä nähdä Suomen eteläisimmän tunturialueen vaaramaisemia ja valokuvata tai videoida niitä. Voitte yhdessä kuunnella ja kuulla luonnonääniä, tuulta ja hiljaisuutta. Voitte yhdessä tuntea kasvoillanne ja kehossanne sitä rauhaa minkä voi aistia luonnon omanlaisesta tunnelmasta. Reissun ajatuksena on lievittää stressiä ja unohtaa kiire ja suorittaminen, vahvistaa vuorovaikutusta kahden ihmisen välillä keskittymällä hetkeen ja siinä tapahtuvaan vuorovaikutukseen. Jaatte toisillenne näkemäänne, kuulemaanne ja kokemaanne. Perillä saatte juomaa ja vaahtokarkkeja, joita voitte paistaa yhdessä nuotiolla. Covid-19 takia olemme koko ajan ulkona, joten on hyvä huomioida se pukeutumalla riittävän lämpimästi.

Kesto 1h 30min - 2h. Hinta 120e/ 2 hlöä. Talvisin Pakkasraja -20. Tarkistetaan tilanne aina tapauskohtaisesti, jos ollaan rajoilla. Pakkanen saattaa vaihdella Syötteen alueella aika isostikin.

Talliseikkailu

Seikkailumielisille lapsille, nuorille, aikuisille; tulkaa, testatkaa ja kokekaa leppoisa elämysseikkailuhetki ratsastustallilla. Retken päätteeksi halukkaat pääsevät myös testaamaan talutusratsastusta.

Päivä sisältää erilaisia visaisiakin pulmia ratkottavaksi, eläinten hoitoa (hevosia, koiria, kanoja, poroja) ja evästauon nuotiolla (varautukaa tähän ottamalla mukaan omanlaisenne eväät). Meiltä saatte marjamehua sekä vaahtokarkit, joita voit paistaa nuotiolla. Muistathan pukeutua lämpimästi, ollaan koko ajan ulkona covid-19 ohjeistuksen mukaisesti.

Kesto 2 tuntia. Hinta 80e/ hlö. Osallistujamäärä max. 4 hlöä.

Talvisin Pakkasraja -15. Tarkistetaan aina tilanne tapauskohtaisesti, jos ollaan rajoilla. Ilmoittautuessasi kerrothan, jos on jotain erityistä mitä pitää ottaa huomioon toimintaa järjestettäessä.

IMG_20200324_143450
leirikuva 3

Päiväseikkailuleiri seikkailumielisille perheille

Tulkaa, testatkaa ja kokekaa leppoisia sekä erilaisia elämyksiä Syötteen Hevospalvelun ratsastustallilla. Päivä sisältää muun muassa hevosten hoitoa ja käsittelyä, sekä reki/kärryajelua. Ottakaa mukaan omanlaisenne eväät, meiltä saatte marjamehua ja vaahtokarkkeja nuotiolla paistettavaksi. Muistattehan pukeutua myös riittävän lämpimästi, sillä olemme koko ajan ulkona covid- 19 ohjeistuksen mukaisesti. Talvisin Pakkasraja -15.

Kesto 2 tuntia. Hinta 80e/hlö, alle 12v 40e ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Osallistujamäärä max. 6 hlöä.

Kysy lisää ja olemme yhteydessä!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
SHP_logo2

Yhteystiedot

Puh. 045 129 7140

info@syotteenhevospalvelut.fi

Virventie 11, 93280 Syöte