Skip to content

Hiihtolomatekemistä

Räätälöityjä kokemuksia hiihtolomalle

Tällä sivulla erityisesti hiihtoloma-ajalle räätälöityjä kokemuksia. Tutustu ja varaa! Myös muut palvelumme: porotilavierailut, rekiajelut ym. normaalisti saatavilla.

Kaikki retket/ ohjelmat järjestetään ohjaajan opastuksella, joten varaathan aikasi ennakkoon.

Kaikki hinnat sisältävät alv. ellei toisin mainita.

Peruutukset tulee tehdä soittamalla (ei tekstiviestillä) viimeistään vuorokautta ennen varatun retken alkua. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan asiakkaalta täysimääräisenä + laskutuslisä 5e.

Huomioittehan, että emme ole vastuussa ratsastuksen tai muun ohjelman esim. rekiajelun aikana sattuneista henkilö- tai esinevahingoista. Suosittelemme henkilökohtaista matka- tai tapaturmavakuutuksen hankkimista.

Maksutavat

- Ennakkomaksu tilille FI56 5455 0720 0724 29

- yleisimmät pankki- ja luottokortit

- Lasku (yritykset ja yhteisöt), laskutuslisä + 5e

Katso aikataulut tästä

Perheen vahvuusretki

Leppoisa yhteinen tutkimusretki koko perheelle: nähkää, kuulkaa ja tuntekaa Syötteenhevospalvelun ratsastustallin hevosrekitie ja sen metsämaisemat sekä pihapiiri. Pysähdellään matkanvarrella yhdessä pohtimaan erilaisia kysymyksiä ja saatte tietoa tallin asukkaista.  Mietitään yhdessä vähän erilaisia itsesäätelyyn ja tunnetaitoihin liittyviä asioita. Voipa olla, että nähdään vilauksia hevosista, poroista, kanoista ja koirista, kun pihan läpi mennään.  Taskulamppu tai otsavalo on myös hyvä olla mukana, jos ja kun joinain aikoina kuljetaan hämärän tai pimeän aikaan. Kävelyn päätteeksi voitte paistaa esim. makkarat pihalla olevan nuotion ääressä, varatkaa mukaan omat mieluisat makkarat. Me tarjoamme teille lämpimän marjamehun. Poikkeustilanteen covid-19 vuoksi, ollaan koko ajan ulkona, joten se kannattaa huomioida, että tarkenee.

Kesto 45min - 1h.  Hinta koko perheeltä 50e (1-4 hlö) tai 70e (5-6hlö). Pidetään toiminnan luonteen vuoksi ryhmä pienenä ja samalla huomioimme voimassa olevat covid-19 ohjeet.

Pakkasraja -20, kannattaa soittaa ja varmistaa mikä pakkastilanne on tallin lähistöllä, koska pakkastilanne vaihtelee paljon Syötteen alueella.

Pohjoisen luonnon voimaa -retki

Leppoisa ja voimaannuttava elämyshetki koko perheelle tai miksei muullekin pienelle porukalle (osallistujamäärä max. 6 henkilöä). Ollaan koko ajan ulkona, joten kannattaa varautua lämpimillä vaatteilla - ennen kaikkea lämpimillä kengillä ja käsineillä.

”Tulukaapa rohkiasti ihan ite kattomaan ja kokemaan pieni ohjattu mettähetki”. Mennään hiljakseen yhdessä pätkä Syötteen maisemia ja heitetään arjen kiireet pois. Valokuvaa, videoi mukaasi kotiin ja arkeen voimakuvia, jos siltä tuntuu. Jos ei niin kerää sitten mukaasi muisti- ja tunnekuvia, hyviä ne ovat nekin. Toivottavasti saat metsähetken myötä mukaasi stressiä loiventavia keinoja: hengitys- ja mielikuvajuttuja palautumiseen ja rentoutumiseen. Kyllä sinä varmaan niitä jo tiesitkin, ne vain pakkaavat kaiken arjen kiireen ja pyörityksen keskellä unohtumaan. Nuotion ääressä juodaan lämmintä ja voitte paistaa omat mieluisat mukananne tuomat makkarat tai veget. Vaahtokarkkejakin voi paistaa, ne saatte meiltä.

Kesto 1h 30min - 2h. Hinta 80e/ hlö, osallistujamäärä 3-6 hlö. Pidetään toiminnan luonteen vuoksi ryhmät pienenä ja samalla huomioimme voimassa olevat covid-19 ohjeet.

Perhepaketti  150 e (1-4 hlöä)  ja 250 e ( 5-6 hlöä)

Pakkasraja -20. Tarkistetaan tilanne tapauskohtaisesti, jos rajoilla ollaan. Pakkanen saattaa vaihdella Syötteen alueella.

shp2

Meidän voimaa toisesta -retki

Pieni leppoisa ja voimaannuttava näe, kuule, tunne minut - aistielämysretki kahdelle. Koe ainutlaatuinen ”pikku mettäreissu” Syötteen maisemissa. Kävellään nuotiopaikalle ja matkanvarrella voitte yhdessä nähdä Suomen eteläisimmän tunturialueen vaaramaisemia ja valokuvata tai videoida niitä. Voitte yhdessä kuunnella ja kuulla luonnonääniä, tuulta ja hiljaisuutta. Voitte yhdessä tuntea kasvoillanne ja kehossanne sitä rauhaa minkä voi aistia luonnon omanlaisesta tunnelmasta. Reissun ajatuksena on lievittää stressiä ja unohtaa kiire ja suorittaminen, vahvistaa vuorovaikutusta kahden ihmisen välillä keskittymällä hetkeen ja siinä tapahtuvaan vuorovaikutukseen. Jaatte toisillenne näkemäänne, kuulemaanne ja kokemaanne. Perillä saatte lämmintä juomaa ja vaahtokarkkeja, joita voitte paistaa yhdessä nuotiolla. Covid-19 takia olemme koko ajan ulkona, joten on hyvä huomioida se pukeutumalla riittävän lämpimästi.

Kesto 1h 30min - 2h. Hinta 120e/ 2 hlöä. Pakkasraja -20. Tarkistetaan tilanne aina tapauskohtaisesti, jos ollaan rajoilla. Pakkanen saattaa vaihdella Syötteen alueella aika isostikin.

Talliseikkailu

Seikkailumielisille lapsille, nuorille, aikuisille; tulkaa, testatkaa ja kokekaa leppoisa elämysseikkailuhetki ratsastustallilla. Retken päätteeksi halukkaat pääsevät myös testaamaan talutusratsastusta.

Päivä sisältää erilaisia visaisiakin pulmia ratkottavaksi, eläinten hoitoa (hevosia, koiria, kanoja, poroja) ja evästauon nuotiolla (varautukaa tähän ottamalla mukaan omanlaisenne eväät). Meiltä saatte lämmintä marjamehua sekä vaahtokarkit, joita voit paistaa nuotiolla. Muistathan pukeutua lämpimästi, ollaan koko ajan ulkona covid-19 ohjeistuksen mukaisesti.

Kesto 2 tuntia. Hinta 80e/ hlö. Osallistujamäärä max. 4 hlöä.

Pakkasraja -15. Tarkistetaan aina tilanne tapauskohtaisesti, jos ollaan rajoilla. Ilmoittautuessasi kerrothan, jos on jotain erityistä mitä pitää ottaa huomioon toimintaa järjestettäessä.

IMG_20200324_143450
leirikuva 3

Päiväseikkailuleiri seikkailumielisille perheille

Tulkaa, testatkaa ja kokekaa leppoisia sekä erilaisia elämyksiä Syötteen Hevospalvelun ratsastustallilla. Päivä sisältää muun muassa hevosten hoitoa ja käsittelyä, sekä rekiajelua. Ottakaa mukaan omanlaisenne eväät, meiltä saatte lämmintä marjamehua ja vaahtokarkkeja nuotiolla paistettavaksi. Muistattehan pukeutua myös riittävän lämpimästi, sillä olemme koko ajan ulkona covid- 19 ohjeistuksen mukaisesti. Pakkasraja -15.

Kesto 2 tuntia. Hinta 80e/hlö, alle 12v 40e ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Osallistujamäärä max. 6 hlöä.

Kysy lisää ja olemme yhteydessä!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
SHP_logo2

Yhteystiedot

Puh. 045 129 7140

info@syotteenhevospalvelut.fi

Virventie 11, 93280 Syöte