Palvelumme

Ratsastusretkiä Syötteen upeissa tunturimaisemissa

Tarjoamme monipuolisia elämyksellisiä hevos- ja ohjelmapalveluita kaiken ikäisille. Tule tutustumaan kanssamme hevosiimme! 

Järjestämme loma aikoihin sijoittuvia leirejä, sekä kesäaikana pidempi aikaisia leirejä, ja kärryajelua ym.Talvella järjestämme erimittaisia rekiajeluita nuotiohetkellä tai ilman. Räätälöimme myös palveluita asiakkaiden toiveiden mukaan, myös ohjelmapaketteja tilauksesta erilaisten ryhmien tarpeisiin. (esim. luokat/leirikoulut/päiväkodit/yritykset/ kaveri- synttäri - tai polttariporukat)

Kaikki retket/ ohjelmat järjestetään ohjaajan opastuksella, joten varaathan aikasi ennakkoon.

Kaikki hinnat sisältävät alv. ellei toisin mainita.

Peruutukset tulee tehdä soittamalla (ei tekstiviestillä) viimeistään 2 vuorokautta ennen varatun retken alkua. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan asiakkaalta täysimääräisenä + laskutuslisä 5e.

Huomioittehan, että emme ole vastuussa ratsastuksen, retkien tai muun ohjelman esim. rekiajelun aikana sattuneista henkilö- tai esinevahingoista. Suosittelemme henkilökohtaista matka- tai tapaturmavakuutuksen hankkimista.

Maksutavat

- Ennakkomaksu tilille FI56 5455 0720 0724 29

- yleisimmät pankki- ja luottokortit

- Lasku (yritykset ja yhteisöt), laskutuslisä + 5e

 

Meiltä myös lahjakortit

Ilahduta ystävääsi lahjakortilla !

Kortti oikeuttaa ostamaan meiltä palveluja oman mieltymyksen mukaan.

 

horse eye - soft focus with film filter

Hevosen vuokraus 3h

Edellyttää, että pärjäät itsenäisesti hevosen kanssa ja hallitset hevosen joka askellajissa. Vuokraajan tulee , osata hakea tarhasta, hoitaa, varustaa ja ratsastaa täysin itsenäisesti ilman apua. Jokaisella alle 18 vuotiaalla ratsastajalla tulee olla mukana huoltajan kirjallinen lupa jos vuokraa hevosen. Oma tapaturma vakuutus vaaditaan, emme ole vastuussa ratsastuksen tai muun aikana sattuneista henkilö tai esinevahingoista.
Vuokraaminen soveltuu ratsastajille, joilla on jo aika paljon kokemusta ratsastamisesta (perustaidot hyvin hallinnassa) ei vasta-alkajille.
Hinta: 180€/ 3h/ hlö
Lisätietoja: info@syotteenhevospalvelut.fi tai soittamalla 045-1297140

Ratsastusta

Itsenäinen ratsastustunti kentällä 60 min 48 €/ hlö. Edellyttää, että pärjäät itsenäisesti hevosen kanssa ja hallitset hevosen joka askellajissa. Itsenäisesti ratsastavien tulee , osata hakea tarhasta, hoitaa, varustaa ja ratsastaa täysin itsenäisesti ilman apua. Jokaisella alle 18 vuotialla ratsastajalla tulee olla mukana huoltajan kirjallinen lupa osallistua itsenäiseen ratsastukseen.  

Talutusratsastus, sopii niin lapsille kuin aikuisellekin
28 e/ hlö 30min, taluttajan kanssa

18€/ hlö 30 min, oma taluttaja

IMG_20200324_143450

Tutustumista hevosiin.

Tutustutaan hevosiin, harjataan ja hoidetaan niitä, ei sisällä ratsastusta.

20€/hlö n. 30min

leirikuva 3

Oma vuokrahevonen

1.Oma vuokraheppa, 3 itsenäistä ratsastuskertaa viikossa. Kuukausimaksu 360€/kk.  Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/kuukausisuunnitelma.

2.Oma vuokraheppa, 2 itsenäistä ratsastuskertaa viikossa. Kuukausimaksu 280€/kk.  Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/kuukausisuunnitelma.

3.Oma vuokraheppa, 4krt/kk itsenäistä ratsastusta. Kuukausimaksu 160€/kk. Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/kuukausisuunnitelma.

4.Oma vuokraheppa, 6krt/kk itsenäistä ratsastusta. Kuukausimaksu 222€/kk Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/kuukausisuunnitelma.

Kaikissa toistaiseksi voimassa olevista kuukausipaketeissa Oman hevosen vuokrauksen irtisanomisaika 1kk.

leirikuva 3

Leirit

Järjestämme eri pituisia ja eri sisältöisiä ratsastus- ja heppaleirejä säännöllisesti kaiken ikäisille. Katso oheisen linkin takaa mitä eri vaihtoehtoja on tulevaisuudessa tarjolla!

Minisafari n 1 km

Ratsain luontoon. Opas kävelee ratsukon vierellä ja taluttaa tarvittaessa ratsastajaa. Sopii lapsille ja aikuisille. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

45 €/ hlö kesto n. 45 min-1h sis. hevosen harjaus/ varusteen laitto

 

 

 

Näyttökuva 2019-12-8 kello 18.37.52

Rekiajelu1

 

 

Syöte rekiajelu

Talviseen aikaan on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua hevosiin ja lähteä talviselle rekiretkelle, syötteen välittömässä läheisyydessä.

Hinta 75 €/ hlö

Kesto n 1 tunti

Minimi osallistujamäärä 2 hlöä, Rekeen mahtuu noin 3 aikuista kerralla tai vastaavasti enemmän lapsia.

Saatavuus: 1.12-30.4 (sään salliessa)  Päivittäin tilauksesta

 

 

Heppailupäivä

Haluatko laatuaikaa lapsesi tai kaverisi kanssa? Tutustutaan hevosiin, harjataan ja hoidetaan niitä sekä kokeillaan ratsastusta. Aiempaa hevoskokemusta tai varusteita ei tarvita, kypärän saa tallilta lainaa.

Hinta 95 €/ hlö kesto 2 tuntia

IMG_20210206_142527
girl-riding-black-horse-1364073

Heppasynttärit

Naurun- ja ilontäyteinen synttärijuhla hevostilalla on joka tytön ja pojan unelma. Tilallamme voit järjestää syntymäpäiväjuhlat iästä riippumatta. Käytössänne on grillikota , jossa voitte järjestää tarjoilut sekä makkaran ja vaahtokarkkien paistoa varten.2-3h pituisen synttäripaketin ohjelmaosuus voi koostua esim:teemanmukainen hevosteluhetki,Hevosnäyttely tai naamiaiset, kaunein hevonen palkitaan,talutusratsastus juhlaväelle,reki/kärryajelua ym...
Ohjelma voidaan myös räätälöidä toiveidenne mukaisesti

Hinta: 10€/henkilö + 100€ ohjelmaosuus

Kysy lisää ja olemme yhteydessä!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
SHP_logo2

Yhteystiedot

Puh. 045 129 7140

info@syotteenhevospalvelut.fi

Virventie 11, 93280 Syöte